Hakkımda

Fotoğrafım
İstanbul
Tesadüfen yazdığım bir bölümde okumaya başladıktan sonra hayatımın değiştiğinin farkındayım.Hala yüzme bilmiyorum ve mesleğimi sevmiyorum.Daha ilk seneden okulumu uzatmayı başardım ve bundan rahatsızlık duymuyorum.İstanbula aşığım.Fransızcayı da her zaman seksi buldum.

31 Temmuz 2011 Pazar

Erzurum.

Nasıl olduğunu daha anlamadan kendisini sevgilim sanan insanın ağzının ortasına tokadı yapıştırmama az kaldı. Sanırım deli gibi aşık olduğum insanı unutmaya çalışmak için böyle saçmasapan bir işe kalkışmamam gerekiyordu.Zaten daha ilk günden bunu anlamam gerekiyordu.Bana sarıldığında nefes alışını bile çok zor hissettiğim insanın yanında tam bir öküz olduğunu anlamış bulunmaktayım.Her haltını kıyaslamaya başladığıma göre her şeyde onu aramaya başladığıma göre arkadaşlıkta neymiş ona sonsuza kadar elveda demenin vakti gelmişti .Susuzluktan öleceğimi bilsem bana bir bardak su getirse bana  tiksindirici gelir.O derece!
Gün boyunca telefonlarım kapalıydı mesajlarına cevap vermedim vermekte zaten istemiyorum ki.Çocuk ruhuna tüküreyim ya.Az derslere harcadığın zekanı,beynini birazcıkta ilişkiler konusunda harcasaydın ne olurdu yani.Günün nasıl geçti sorusuna iyiydi bizimkilerle dolaştık cevabını aldıktan sonra. Erzurumun nerelerini dolaştınız bakayım :D ? mesajını okumam yanlış insan olduğunu bir kez daha anlamamda yeterli oldu. Daha yaşadığım şehri bilmiyor bide gülücüklü gülücüklü mesajlar atıyor.Pot un alasını kırıp kendi kendini yerin dibine sokmayı başaran X'e kocaman bir alkış ! Umarım açık deniz de kaybolursun!

2 yorum: